Defibtech lifeline VIEW AED

Description

De Defibtech Lifeline VIEW AED is uniek op de markt door de audio-visuele component: deze AED heeft een full color LCD-scherm, waarop duidelijke videobeelden en korte tekstinstructies te zien zijn in combinatie met een heldere stem die de commando’s geeft (in verschillende talen mogelijk). Zo wordt elke gebruiker optimaal ondersteund tijdens het hele reanimatieproces. Een perfecte oplossing bij momenten van stress of geluidsoverlast.

De Defibtech Lifeline VIEW AED is leverbaar in een halfautomatische én een volautomatische versie. Dit halfautomatische model werkt als volgt: na een grondige analyse meldt de AED of je al dan niet een defibrillatieschok mag toedienen. Enkel als de AED een schok adviseert, wordt de “schok-knop” geactiveerd. Deze rode schok-knop begint dan te knipperen. De gebruiker drukt op deze rode knop en dient een schok toe aan de persoon in nood.
Er zijn gebruikers (vaak mensen zonder medische achtergrond) die deze handeling eng vinden. Daarom heeft Defibtech een volautomatische model ontwikkeld (zie het product “Lifeline VIEW AED volautomatisch”). Dit toestel heeft geen “schokknop” omdat de AED zelf de schok toedient na grondige analyse, zonder menselijke tussenkomst. Dit kan een grote geruststelling zijn in momenten van stress en paniek.

De Defibtech Lifeline VIEW is optioneel leverbaar als tweetalige AED, bijvoorbeeld Nederlands-Frans of Nederlands-Engels. De AED zal automatisch starten in de Nederlandse taal. Door een eenvoudige handeling kan geschakeld worden naar de tweede taal. Alleen de uitgesproken commando’s veranderen van taal.

De AED is een robuust toestel: het is waterbestendig, stofdicht (IP55), trillingsbestendig en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1 meter. De AED is FDA-approved (US Food and Drug Administration), waarvoor het voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

De elektroden vind je aan de achterkant van de AED en zijn daardoor direct beschikbaar.
2020296
1 797,13 €
TVAC
Leasing
# années
34,59 €
par mois
  • Actuellement en rupture de stock, disponible sur commande

  • Collis GLS - GRATUIT à partir de € 60

Donées techniques
Poids total0 kg
Unités dans l'emballage1