Pari aerosol Boy

Description

Aerosol toestel met totale output rate van 590 mg/min. Geleverd met LC Sprint verstuiver. Geschikt voor patiënten vanaf 4 jaar.
  • Korte inhalatie periode - minder dan 5 min. (met salbutamol) for 2.5 ml Inhalatie oplossing* (blauwe insert)
  • Keuze van het aerosol spectrum laat toe om ofwel het centrale dan wel het periphere deel van de longen te viseren
  • Optimale inhalatie dankzij de geintegreerde PIF Control


De hoge performantie en de extra toebehoren zorgen ervoor dat de PARI BOY de juiste keuze is voor het behandelen van ernstige ziektes van de luchtwegen (bv COPD, Cysitc Fibrosis) De krachtige PARI BOY compressor in combinatie met de Sprint verstuiver zorgen voor korte inhalatie periodes.

De 2 toebehoren (rood en blauw) zijn een belangrijk onderdeel van het toestel aangezien ze er voor zorgen dat de gebruiker zijn behandeling kan richten op het centrale dan wel het perifere deel van de longen. De rode insert creërt nog fijnere druppels die in staat zijn om de perifere delen van de longen te bereiken. De blauwe insert kan zorgen voor een optimale behandeling van het centrale deel van de luchtwegen.

Verder wordt er ook een LC interrupter en PIF Control (Peak Inspiratory Flow) meegeleverd.

De PIF Control herkent wanneer iemand te snel aan het ademenen is en helpt de patiënt om te leren aan een correct tempo te ademen. Dit is belangrijk omdat langzaam ademen cruciaal is om de medicatie doorheen de keel te transporteren naar de longen.

De LC interrupter kan gebruikt worden om gefaseerd dan wel continue te verstuiven. Inhalatie in onderbroken fases helpt om economischer om te springen met de medicatie.
9003226
208,95 €
TVAC
  • Actuellement en rupture de stock, disponible sur commande

  • Collis GLS - GRATUIT à partir de € 60

Donées techniques
Poids total3 kg
Unités dans l'emballage1