Kijk- en koopdag

 

Kijk- en koopdag

ECG

Tafels

SpiroInnovatie

 

Innovatie

Ontdek tijdens onze kijk- en koopdag de nieuwste aanwinsten binnen ons ECG gamma!

WIFI:

Met al onze nieuwe modellen bestaat de optie om met uw internet te connecteren. Met één druk op de knop zet u simpelweg uw ECG metingen over van uw ECG apparaat naar uw computer. U heeft geen kabel meer nodig!

Door middel van de ingebouwde WIFI verhoogt u uw werkefficiëntie en comfort binnen uw praktijk.

Uw data overdracht was nog nooit zo eenvoudig!


INSPANNINGS ECG:

Altijd al meer willen weten over een inspanning ECG?

Wilt u uw cardiaal onderzoek naar het volgende niveau brengen?

De CardioPerfect stelt u in staat om functioneel te meten voor een diepgaande diagnose.

Kom zeker kijken op onze kijk- en koopdag en profiteer van deze kans om al uw vragen te stellen aan onze Welch Allyn specialist.

Tijdens onze kijk- en koopdag voorzien wij u van een uitgebreide demo van onze CardioPerfect stress-ECG in combinatie met een Ergo-Fit Fietsergometer.

ECG

Tafels

SpiroECG

 

ECG

Onze Mortara-toestellen bieden u de mogelijkheid te werken met de hoogste kwaliteit van ECG’s. Met hun ongeëvenaarde samplingrate van 40.000Hz bent u er zeker van dat uw metingen zo accuraat mogelijk zijn

Zo is er de MORTARA ELI 150c, een robuuste cardiograaf met een groot kleurenscherm en de optie tot connectie met uw netwerk. De 12 leads zijn rechtstreeks af te lezen en u beschikt over een alfanumeriek toetsenbord met ‘one touch’ functietoetsen.

Bovendien zijn beide toestellen combineerbaar met een draadloze patiëntenkabel om de efficiëntie en mobiliteit binnen uw praktijk nog meer te verhogen.

Werkt u Liever volledig pc-based? Kom dan zeker even kijken naar de CardioPerfect. Met deze computer gebaseerde ecg neemt u uw metingen en presenteert u ze real time op uw pc. Het gebruiksvriendelijk programma stelt u in staat onmiddellijk verschillende metingen te vergelijken.

Bovendien is deze ecg combineerbaar met de SpiroPerfect en heeft u de mogelijkheid tot een upgrade naar een inspanning ECG.

Eli 150C

Eli 230

Cardio Perfect

CP50 PLUSTafels

 

Tafels

Ontdek onze behandeltafels van diverse merken, waaronder Emotio, Ritter, Duolys, Midmark, Gymna en de vele Quest behandeltafels.

Onze behandeltafels zijn een sterk merk in de medische wereld.

Met een breed aanbod en de vele aangepaste modellen komen wij tegemoet aan ieders behoefte en bieden wij een oplossing voor ieder onderzoek.

Bovendien geniet u momenteel van onze interessante najaar promo!

Vraag zeker uw offerte!

Amerikaanse onderzoekstafel

Gynaeco onderzoekstafel

Quest onderzoekstafel

Gymna onderzoekstafelSpiro

 

Spiro

Maak kennis met onze SpiroPerfect!

De SpiroPerfect vereenvoudigt het stellen van accurate diagnoses en het opvolgen van behandelingen.

Zo heeft u een eenvoudige pre- en post behandeling functie, alsook een visuele motivatie voor uw patiënten. Daarnaast zet de Spiroperfect al uw metingen in een mooie grafiek zodat u de resultaten in één oogopslag kan interpreteren.

De SpiroPerfect is 100% hygiënisch en voorkomt kruisbesmetting tussen uw patiënten!

Interesse?
Vraag zeker voor een demo op onze kijk- en koopdag.

Spiroperfect module + cpws connectie

Flow transductor wegwerpbaar - suit pc-spiro (25 st)