Studentenactie

 

Studentenactie

Proficiat!

Na jaren zwoegen en zweten staat u op het punt om aan uw professionele medische carrière te beginnen. Dit wordt echter bijzonder moeilijk zonder het juiste materiaal.

Wij zorgen dan ook dat u al het nodige heeft voor een goede start!

Dankzij het Barthels Medical starterspakket beschikt u over al het nodige voor een goed begin van uw medische loopbaan.

Als arts in opleiding krijgt u van ons het starterspakket aan 40% KORTING!

Vindt u niet terug wat u zoek binnen ons starterspakket?

Geen zorgen! Dankzij de KORTINGSCODE: STUDOC krijgt u als arts in opleiding tot 20% KORTING op uw aankopen.

Profiteer er nu van en ga op zoek binnen de onderstaande productgroepen!

Diagnose

Steriel

Inrichting

Instrumenten

Verband

HygiëneInhoud starterspakket

 

Inhoud starterspakket

Welch Allyn MacroView otoscoop set

De Macroview levert bijna 2X de zichtoppervlakte van een standaard otoscoop. Hierdoor wordt het eenvoudiger om het gehoorkanaal en het trommelvlies te visualiseren. De Macroview biedt een beter zicht voor het verbeteren van de diagnose, uw beslissingen en het herstel van uw patiënt.

EIGENSCHAPPEN:
  • Een bijna volledig zicht van het trommelvlies.
  • Duidelijkere en betere definiëring van herkenningspunten.
  • Aanpasbare focus voor variabele lengtes van het oorkanaal of de ogen van de arts.
  • Afschietbaar oorspeculum voor optimale hygiëne.
  • Fiber optische werking voor helder en zacht licht zonder obstructies.
  • 30% meer vergroting dan een standaard otoscoop.
Durashock 54 + 2 flexiportmanchetten

Dankzij de DuraShock™ technologie kan u erop rekenen dat de DS54 langer gekalibreerd blijft dan de traditionele anaroïde bloeddrukmeters. De DS54 is schokbestendig en voorzien van een traditioneel luchtventiel voor een precieze regulering van de druk.

Uw Flexiport manchet is handig onderverdeeld in verschillende kleuren naargelang de maat. Volledig latex vrij en met gevouwen randen is deze manchet uiterst veilig en comfortabel voor uw patiënten.
Accu-check

De Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter combineert gebruiksgemak met bewezen nauwkeurige meetresultaten. Hij helpt je bij het verkrijgen van een zo optimaal mogelijk resultaat en het verlagen van het risico op complicaties voor u en uw patiënten.
Contec pulsoxymeter

Deze pulsoxymeter is eenvoudig in gebruik en duurzaam in verbruik. Zijn licht gewicht en kleine grootte maakt hem uiterst geschikt voor consultaties op verplaatsing. U kan zowel de saturatiewaardes als de hartslag aflezen op deze pulsoxymeter
Hartmann thermometer

Deze flex-tip thermometer is uitgerust met een flexibele meetpunt, een extra groot LCD display, een start-/stopknop, een afneembaar batterijdeksel en is in een transparant beschermetui verpakt. Het display toont de gemeten temperatuur in °C en de status van de batterijen. Er is een geluidsignaal, een automatische start/stop functie en een geheugenfunctie met de laatst gemeten waarde. De thermometer werkt met een batterij van lange levensduur en is waterdicht.
Terumo afbindriem

Deze kleurrijke afbindriem is geschikt voor jong en oud. Een eenvoudige release en mogelijkheid tot aanpassen van spanning.