Pari aerosol Junior Boy

Description

Dit Pari aerosol toestel is ideaal voor de kleinste patiënten.
  • Korte inhalatietijd van minder dan 7 minuten (met Salbutamol) voor 2,5 ml inhalatie oplossing
  • Toebehoren voor babies vanaf de eerste maanden van hun leven: BABY masker
  • Effectieve inhalatie met de PARI Sprint Junior vernevelaar met kleine druppels voor de kleinste luchtwegen van babies en kindjes
  • Geen specifieke inhalatie-techniek is vereist


PARI JuniorBoy is ideaal voor het behandelen van babies vanaf hun eerste levensmaand op de meest effectieve manier mogelijk. Het kan gebruikt worden om ziektes te behandelen zoals bronchiale asthma, allergische asthma en zowel acute als chronische bronchitis.

De configuratie en aerosol eigenschappen van de PARI JuniorBoy zijn speciaal aangepast om aan de noden van de kleinste patiënten te beantwoorden.

De PARI Sprint Junior vernevelaar die samen geleverd wordt met de PARI JuniorBoy genereert bijzonder kleine aerosol druppels. Aangezien de lagere luchtwegen van kinderen nog kleiner zijn dan die van volwassenen, is dit nodig om een therapeutisch effectieve dosis af te leveren aan de longen.

Een baby masker voor de behandeling van babies en kleinere kinderen is eveneens meegeleverd. Het flexibile connectie mondstuk kan verder gebruikt worden om het zachte, goed zittende masker te positioneren. Daarom zorgt dit voor een comfortabele effectieve inhalatie, zowel liggend als in zit. Een mondstuk voor kinderen vanaf 3 jaar is eveneens meegeleverd.
9001226
194,95 €
TVAC
  • Actuellement en rupture de stock, disponible sur commande

  • Collis GLS - GRATUIT à partir de € 60

Donées techniques
Poids total0 kg
Unités dans l'emballage1