OVER BARTHELS

Alles wat u - als arts of verpleegkundige - elke dag nodig hebt als professional.

Tussen de meer dan 6.000 verschillende artikelen vindt u ongetwijfeld het product of apparaat dat u nodig hebt om uw diagnose of behandelingen nog succesvoller en efficiënter uit te voeren.

'Providing best practice for the medical professional'

Deel van de INDEQS GROUP

INDEQS is de overkoepelende groep waarvan Gymna, Barthels, Vitamed, Advys en Architime deel van uitmaken.
Deze familiale en dynamische groep wil dé referentiepartner zijn voor kinesitherapeuten artsen, ergotherapeuten, zorgwinkels, de orthopedische vakhandel en de aanverwante architectuur.

De 5 bedrijven in het kort:
Gymna mag zich met meer dan 50 jaar op de teller markleider in België noemen als we het hebben over de verkoop van apparatuur en toebehoren voor kinesisten, ziekenhuizen en zorginstellingen. 
 Barthels is synoniem voor meer dan 6.000 medische artikelen voor artsen en verpleegkundigen; van onderzoekstafels tot injectienaalden …
 Vitamed is exclusief verdeler van medische producten zoals Push braces en Sigvaris steunkousen, toeleverancier voor brede waaier van professionals zoals bandagisten, apotheken, rusthuizen, thuiszorgwinkels, ziekenhuizen.
Advys is gespecialiseerd in hulpmiddelen ADL en ergotherapie. 
Architime is een jong en dynamisch architectenkantoor toegespitst op bouwen, verbouwen van medische praktijken.

3 showrooms mét shop, technische dienst en opleidingscentrum

Telkens met een uitgebreid assortiment van ons materiaal dat u ter plaatse kan bekijken én uitproberen. Een unicum waar we fier op zijn. De toegang is vrij, en onze toegewijde medewerkers staan altijd voor u klaar. 

Ervaren adviseurs

Onze adviseurs staan u met raad en daad bij om u te begeleiden in de keuze van het materiaal dat het beste past bij uw praktijk of instelling, bij uw specialisatie of werkmethode. 

Uitstekende garantie en hersteldienst

Uw investeringen verdienen de best mogelijke garantie, daarom geniet u op alle investeringsgoederen een garantie van 2 jaar. Sinds kort is het zelfs mogelijk om een verlengde garantie tot 5 jaar op uw behandeltafels te nemen.
Ons team van gespecialiseerde techniekers staat voor u klaar om u bijstand te verlenen en een panne te verhelpen. Net op die momenten zal u tevreden zijn dat u gekozen hebt voor Barthels. 

MEDICAL LOGISTICS, onze gespecialiseerde lever- en montagedienst 

Materiaal dat niet geleverd kan worden met de pakjesdienst, wordt geleverd door onze gespecialiseerde lever- en montagedienst. Dit betekent dat onze logistieke medewerkers uw apparatuur bij u leveren - en desgewenst monteren en installeren - voor heel België - aan het scherpst mogelijke tarief.
Deze leveringen maken een belangrijk deel uit van ons dienstenpakket doorheen gans België. Onze medewerkers zijn professionals die weten van aanpakken, uitpakken en monteren.