Welkom bij de Barthels Academie

Bent u een toegewijde (huis)arts op zoek naar hoogwaardige medische opleidingen? Of informatieve blogs om uw praktijk te perfectioneren? Zoek niet verder! 

Bij Barthels bieden we u een overvloed aan kennis en deskundige inzichten om uw medische vaardigheden te versterken en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Of u nu geïnteresseerd ben in geavanceerde medische opleidingen of informatieve blogs om uw praktijk te optimaliseren, Barthels is uw betrouwbare bron. Ontdek de mogelijkheden van de Barthels Academie en zet de eerste stap op weg naar nieuwe medische successen.

Cursussen en opleidingen voor huisartsen

Bij Barthels bieden we hoogwaardige huisartsenopleidingen in samenwerking met gerenommeerde opleidingscentra in België. Onze missie is om huisartsen en HAIO's relevante kennis en vaardigheden te bieden en bij te dragen aan een succesvolle medische carrière.
Ontdek hieronder ons actueel opleidingsaanbod:

Point-of-Care Echografie voor Huisartsen
(2-daagse opleiding)
Showroom Barthels DIEPENBEEK
Vrij. 24 mei 2024 - 
8:30-17:15
Za. 
25 mei 2024 - 9:00-17:15
€ 1.595,00
Point-of-Care Echografie voor Huisartsen
(2-daagse opleiding)
Showroom Barthels GENT
Vrij. 13 december 2024 - 
8:30-17:15
Za. 
14 december 2024 - 9:00-17:15
€ 1.595,00

Verrijk uw kennis met onze blogs voor huisartsen

Barthels biedt u een schat aan hoogwaardige blogs die speciaal zijn ontworpen om uw kennisniveau te verhogen en uw patiëntenzorg naar een hoger niveau te tillen. Onze actuele en praktische inzichten omvatten een breed scala aan medische onderwerpen, waardoor u altijd up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Daarnaast kan u inspiratie putten uit diverse blogs over de inrichting van dokterspraktijken door onze zusterfirma Architime.

 Ontdek hoe Barthels uw huisartspraktijk kan verrijken zodat u uw patiënten de best mogelijke zorg kan bieden. Begin vandaag nog met het verkennen van onze informatieve en inspirerende blogs  en neem een stap in de richting van medisch succes!